vineri, 17 octombrie 2014

O seară min”U”nată



Sub patronajul Alteței Sale Regale, Principele Nicolae al României, Clujul a fost gazdă pentru artiștii lirici, care au cântat îndemnând la sprijinirea proiectului ”Cărțile copilăriei în fiecare casă.”  

Acest demers aparține ”Asociației Curtea Veche” și se adresează României cu un scop bine determinat, acela de a aduce ”cărțile copilăriei” în toate casele din România dar și de a îndruma către citit și a stârni interesul copiilor pentru cărți. Este vorba despre cărți pentru copiii care nu le pot achiziționa din motive de natură economico-socială. 

Pentru informații suplimentare despre acest fr”U”mos proiect puteți accesa acest link:

Au urcat pe scenă și ne-au dăruit o seară min”U”nată artiștii lirici: soprana Alexandra Coman, baritonul Ștefan Ignat, tenorul Liviu Indricău, împreună cu Orchestra Operei Naționale Române din Cluj –Napoca, sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

Contributori pentru darul ”U”iștilor către Alteța Sa Reagală, Principele Nicolae al României au fost cei animați din dragoste pentru ”U”, din respect față de tradiția Regală în România și mai ales pentru ”cărțile copilăriei în fiecare casă”:

Mișan Călin, Romulus Lazăr, Rusu Mircea Lucian, Bogdan Blaga, Pilu Bănoi, Cătălin Andrei, Folea Mihai, Octavian Tulbu, Martinescu Ștefan.  


Ne vom aminti mere”U” cu drag de acest eveniment și de seara min”U”nată din 16 octombrie 2014!  




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu